Vize için Sertifika

Avusturya’da 3 aydan fazla kalmayacak olan turistlerin dil becerilerini kanıtlayan bir sertifika sunmaları zorunlu değildir.

AB/AEA vatandalı olmayan ve daha uzun süreyle Avusturya’da kalmak isteyen bireylerin, İntegrasyon Anlaşması’na göre Almanca dil becerilerini belgeleyen bir sertifika sunmaları gerekir. Lütfen, İntegrasyon Kurslarımız hakkında daha fazla bilgi edinmek için buraya tıkla.

Eğer katılım için bir davet ya da onay sunman gerekirse, sana bu konuda da memnuniyetle yardımcı olabiliriz. Daha fazla destek için, lütfen Vize Desteği bölümünü ziyaret et..